Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anleitung


De uppmanade mig skriva en visa,
att förgylla en stund
jag skrev flera, gjode läxan väl.
Men av helt andra skäl.




Fri vers av Janjohan
Läst 317 gånger
Publicerad 2009-04-10 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan