Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighet



Jag är ledsen
men
när jag lovade
den där dagen
att
älska dig
i nöd och lust
i alla evighets
evighet

så visste jag ju inte


att du skulle bli så jävla

gammal







Fri vers av Havanna
Läst 210 gånger
Publicerad 2009-04-10 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna