Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...och allt annat oxå.



Jag vet
det ingår
i mina arbetsuppgifter
att göra
dina lunchsmörgåsar
varje kväll
som du
kan ha med till jobbet
nästa dag


men

du vet




smöret tog slut




Fri vers av Havanna
Läst 212 gånger
Publicerad 2009-04-10 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna