Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikapp



Du var äldre
och jag var yngre
och
du tänkte nog
mina bröst
fasta
för alltid
du tänkte nog
mina ögon
alltid
oskuldsfullt blåa


men
brösten har
mättat
3
och sett många
bättre dagar
och
mina ögon
har alltid varit

bruna




Fri vers av Havanna
Läst 235 gånger
Publicerad 2009-04-11 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna