Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spargris


- Den som spar
han har
sa en äldre välbehållen man
och
jag slängde mina armar
runt hans hals
och sa:
- Spar det jag har


men han ville inte


vilket svin




Fri vers av Havanna
Läst 212 gånger
Publicerad 2009-04-11 00:34



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Usch och fy..vilken svårflirtad en!
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna