Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oromantisk



Jag fryser om mina
fingrar
och
du säger alltid:
- När du fryser om dina fingrar
fryser jag om mina fingrar




förlåt






men fan vad dumt




Fri vers av Havanna
Läst 239 gånger
Publicerad 2009-04-11 00:50



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:):)Mmmm...
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna