Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

denna är från -79, den poppade upp när jag läste hos annan medlem här




Aforism



Jag är fel jag

för det vi 
som dom har blivit







Övriga genrer (Aforism) av Caprice! VIP
Läst 366 gånger
Publicerad 2009-04-11 03:13



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Underfundigt! Smart!
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP