Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är lite trög



Hördu
kärleken
ge mig en
vink
någon gång
ett blink
med ögonlocket
bara ett litet
nick
med huvudet
så jag känner igen dig
nästa gång

en ledtråd
vore inte helt fel


slicka mig i ansiktet
eller
nåt annat diskret




Fri vers av Havanna
Läst 228 gånger
Publicerad 2009-04-11 23:37



Bookmark and Share


    Johnjohn
underbar......*applåd
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna