Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens alternativ

Ensamhet kan vara likt
en örns vardag.

Ensamhet kan vara som en
cigarett utan tändare.

Ensamhet kan vara som ett par
trasiga adidas dojor en kass marsdag.

Ensamhet kan vara en aktiv period
för självömkan.

Ensamhet kan vara skammens sång.

Ensamhet kan vara dejten med dig själv.

Ensamhet kan vara som en
lång kall mardröm.

Ensamhet kan vara som en syrgastub
för kol patienten.

Ensamhet kan vara Ensamhet
när den lyckliga grannfamiljen äter middag.

Ensamhet Är produktiv för oss.

För oss med pennan.




Fri vers av Marjavaara
Läst 194 gånger
Publicerad 2009-04-12 17:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ensamhet är allt som ÄR. Dina ord ger perspektiv på den...
2009-07-09

  Larz Gustafsson VIP
För mig är den en livsnödvändighet.
2009-04-13

    ej medlem längre
Hmm-är man ensam då?
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara