Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den svarte talar

Hej jag är svart och är en sjuk jävel.

Du vet vem jag är.
Alla vet vem jag är.

Det är jag som säger att din flickvän knullar runt.
Det är jag som berättar för dig om hur mycket kuk hon suger på jobbet.
Det är jag som säger att din pojkvän raggar på din bästa vän.
Det är jag som säger att din partner slutat tänt på dig.

Vet du vem jag är nu då?
Inte?

Det är ju jag som dränker kärleken med vansinne.

Jag vill att du kontrollerar mer än älskar.

Såklart din partner hugger dig.

Hon vill ju hellre ligga med den solbrända på gymmet än med dig.
Det fattar du väll?

Va ska hon med dig till?

Dvärgen på stan gör bättre ifrån sig än dig.

Vet du vem jag är nu?

Sista ledtråden.

Mina föräldrar heter

Dålig självkänsla.





Fri vers av Marjavaara
Läst 172 gånger
Publicerad 2009-04-12 18:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Avundsjuka, självhävdelse, mindervärdeskomplex, missunsamhet, misstänksamhet och allt det där andra som präglar just Gävle.
2009-04-13

  peter markurth
detta= tänkvät...
2009-04-12

    ej medlem längre
Tungt! Listigt slut......hörde på stan att paret godhjärta förväxlat sitt barn för sådär 22år sedan...kan det vara du?
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara