Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastgården

Musiken flödar och discokulan blänker.
Melodier som underhåller den förgiftade rastgården.

En rastgård med högtalare och barer som stängsel.
Som ett omringande skydd.

En stor fyrkant som rymmer hundratals raser.

I ena hörnet bråkar två aggressiva pittbullhanar om den vita pudeln.
Två muskelpaket som exploderar av ilska och revirpisseri.

I andra hörnet leker två löpande tikar med kortkjol.

I det tredje hörnet står en fet bulldog och dreglar över den heta akten.

I det fjärde hörnet dunkar fyra renrasiga labradorer på en ensam chiwawa.



Fem schäfrar vaktar stället men vill helst tugga de svarta pitbullarna i nacken.



En vanlig kväll på krogen




Fri vers av Marjavaara
Läst 162 gånger
Publicerad 2009-04-13 00:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Roligt skrivet! Träffsäkert!
2009-04-13

  Larz Gustafsson VIP
P.S. "Poodle Party" med Dickies. D.S.

Peace, Love & Pitbulls.
2009-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Ett meningslöst "liv".
2009-04-13

    ej medlem längre
Vov-vov-yyyl---grrr hugg! Snyggt husse!
2009-04-13

  peter markurth
bra skildrat
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara