Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme och kyla

Jag andas denna kalla luft som målar mina luftrör röda.
Rött som kärlek.
Kärlek är värme men en saknad gör denna tomma natt kall.

För jag vill ha denna blick som penetrerar min själ och gör mig
till en bultande idiot som bara vill ligga sked.
Känna svanken mot min mage.
Känna doften som tränger sig in och kittlar hjärtat.

Jag vill ha henne här.
Ha henne i min famn och passa på att leva i de varma.

Saknaden berättar en sann saga som värmer .




Fri vers av Marjavaara
Läst 194 gånger
Publicerad 2009-04-13 01:22



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Både sannsagor och drömsagor kan värma...finstämd text, gillar:-)
2009-04-14

    ej medlem längre
Finstämd text med all den värme som uppstår i ett saknande hjärta-jävligt bra skrivet broder!
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara