Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågor

Snöregn över havet
seglar med molnen
och vågor sveper med ett dån
mot en glittrande,
sovande strand.
Och hon som drömmer
lugnt om stjärnorna,
i en döende
sensommars famn,
skall lockas milt mot rymderna,
av en viskande
främlings
hand




Fri vers av Henrik Nilsson
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-09-15 20:27



Bookmark and Share


  Osram
Fin rytm i dina ord! Ligger bra i munnen.
/K
2005-12-13

  Lola
Vackert. Mycket poetiskt.
2005-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Nilsson
Henrik Nilsson