Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resumé

jag vill vitalisera humanismen
vrida vattnet ur handduken, tårkanalerna
sjuttiotvå procent vatten
och ändå gråter vi så sällan

det krävs mod att offra sitt hjärta
svarta marknaden behöver innehållet
injicera kärlek i högra kammaren
överdosera underminera
men svälj allt med ett glas vatten

reklamavbrott hör till, köp köp köp
erbjudanden massproduceras
barnen föds med beslutsångest
barbie eller ken
leva eller dö

kravla i desperationens vrår
och räkna sandkornen i din egen panna
vägra hoppa, vägra se
dessa nätter av förödelse
missbruka himlen, akta dina tår

och vad du än gör så måste du
vakna utan att inse
att du stal ett andetag
för mycket




Fri vers av Linda A
Läst 312 gånger
Publicerad 2005-09-15 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda A
Linda A