Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag faller... Jag faller... Jag faller...


I min egen värld





Rädsla, ångest och förtvivlan
råder över min värld,
likt mörka bergstoppar vid horisonten
läggs mörkrets täcke över mig
från deras ensliga skuggor,
och likt huggtänder
gnager de mitt kött
till strimlor i oändligheten...
tills Hel tar emot mig,
välkomnar mig hem...

"Leve Sjukläger!
Leve Mjölner!
Leve Undergången!
Ragnarök! Jag kommer till dig"




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 183 gånger
Publicerad 2009-04-13 22:55



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar denna
2009-04-15

  Svartsilver
fruktansvärt tung och mörk dikt.
skitbra helt enkelt.
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson