Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valkyrians färd





Mörkret rider med dig,
du skinande, du fagra,
och jag väntar ditt bifall
här på det slagfält jag fallit...
Tag mig med dig,
lämna mig mig inte såhär,
döden jag förnummit känns bitter,
utan mening, om du inte tar mig med...

Men bort hon red allena,
utan att den fallne fanns med...







Fri vers av Henrik Svensson
Läst 198 gånger
Publicerad 2009-04-13 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson