Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt eller inget

Allt eller inget
är min kostym.
Skräddarsydd från grunden.

Pank eller stormrik är min melodi.

Dyngrak eller fullblodsnykter.

Hjälpa damen över vägen eller bryta och stjäla.

Nervös eller överkåt.

Pitbullsblick eller valpögon.

Här finns det inget Mellan.


De där Lagom repar den ljuvliga musiken






Fri vers av Marjavaara
Läst 191 gånger
Publicerad 2009-04-14 12:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
är du skorpion? jag är det och i det tecknet finns sällan "lagom`"
SHINE ON!
2009-04-15

  Larz Gustafsson VIP
Känner igen detta med extremlägena.
2009-04-14

    ej medlem längre
Behöver jag säga att jag gillar detta?-givetvis inte-men jag gör det ändå!! Lagom är bara ok. i definitionen laget om-bägaren från en bror till en annan! applåd!
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara