Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Womannazier!!!


Här kommer det en kille
Här kommer det en man
En riktig tjejtjusare
Det räcker med att en tjej ler emot han för att han ska falla pladask
Med ett leende har hon nu fångat han som i en liten ask
Kan göra lite vad hon vill med honom

Här kommer det en kille
Här kommer det en man
En riktig tjejtjusare
När han smörar, så gör han det bästa han kan

Hej på dig!
Jag heter Ken
Vad heter du
Barbie
Åh, vilket vackert namn
Åh, vad kul
Du och jag måste bara bli tillsammans ….

Ken Cassel
14/4-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 295 gånger
Publicerad 2009-04-14 16:04



Bookmark and Share


  Silverstjärnan
Ha ha :) Rolig läsning
2009-04-14

  Junitvillingen
Ken och Barbie, hihi...ler stort! Annorlunda, tokrolig text:-)
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel