Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk vad mycket snusk jag har skrivit i mina dar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

långnäsa!

använd Din egen fantasi som omväxling, raring...

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-14 20:08



Bookmark and Share


    papillon
Jag tvekade här mellan två kommentarer:
1. Nä men inte heller!!
2. När Fan blir gammal blir hon religiös
Trots frestelsen valde jag ingen av dessa utan brister ut i ett glatt joddlande. "Pusseli-oloali-onanini",etc, etc ,
2009-04-14

    MaryMo
puh! Jag blev rädd att du tänkte sluta med det!
2009-04-14

  lodjuret/seglare VIP
Det är ju det jag gör, älskling
jag överlåter åt dig att fantisera om vad min kärlek till diktjaget består i...
2009-04-14

  Lilla My* VIP
He he*En riktig nattflynsflugfångare du hängt ut här!
Tjoho o ingen som törs skriva under den här klistriga...för inte läste någon detta nee....*som alltid när det gäller snusk*;))
Kul experiment hursom!
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol