Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är man stark då?

 

Krokbenen läggs med tanken.

Vandrar fallen på villospåren.

En safari över inre skrubbsår.

Spänner bågen.

Siktar på oförklarliga förnimmelser.

Släpper iväg pilen.

Träffar målet.

Lejonet somnar in.

Jag betraktar dig med lugna ögon,

Och säger;

- allt löser sig ,

det kommer att bli bra.

Jätte bra!




Fri vers av "Dempa"
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-14 21:49



Bookmark and Share


  *Boppisgodis*
klockrent bra!
2009-04-23

    MaryMo
Fantastiska ord som bra beskriver den inre kampen med yttre bilder. Gillas.
2009-04-16

  kim eskilsson
bra text:#3!!
2009-04-16

  kim eskilsson
bra text:#3!!
2009-04-16

  kim eskilsson
bra text:#3!!
2009-04-16

  kim eskilsson
bra text:#3!!
2009-04-16

  kim eskilsson
bra text:#3!!
2009-04-16

  kim eskilsson
bra text:#3!!
2009-04-16

  Eaglemountains VIP
Listig den som lägger krokbenen i tanken, och får en på villospår,
men man har vapen, man har rustning, som man kan försvara sig mot vilddjuret. Allting löser sig, om man tar på sig rustningen, då kan man försvara sig mot alla hinder som dyker upp under livets färd. (Efesierbrevet. 6:10-18)
2009-04-16

  peter markurth
snyggt, fragmentariskt
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"