Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På rätt väg

Bristen på självtillit
gjorde att jag greppade fel karta

Rädslan för att gå vilse
ledde mig till fel kontroller

Avsaknaden av en inre kompass
gjorde mig beroende av andras

Avslöjad av ljuset
ser jag nu klart

Att min väg
är min väg

Att mitt liv
är mitt liv

Att det bara är jag
som kan leva det












Fri vers av Tosan
Läst 218 gånger
Publicerad 2009-04-15 15:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja. Livet skall inte bara Förstås. Det ska Levas också. En läxa som jag tyvärr lärde mig bara alltför sent i livet...
2009-04-15

    eva m h
Ja du är på rätt väg förstår jag!
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan