Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




När du ringde

 

du ringde
rösten kallare än förr


liten son
nyköpt hus med nye mannen
det du velat det du önskat

rösten kallare rösten tröttare
lyckan borta stressen hemma

 

det du velat det du önskat längtat längtat

du ringde
nästan gråt i halsen
rösten kallare än förut något ska du lära
sa du

 

som du längtat önskat längtat




Fri vers av Andasin
Läst 330 gånger
Publicerad 2005-09-16 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin