Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundliv

Jag lever hundår.

Tovorna efter blöta
kalla, långa
promenader
är svårkammade.

Ärren från blodiga
slagsmål
bildar brosk
och
värker ibland
om nätterna.

Jag skäller
gnyr
springer,springer

obekymmersam

en ljummen
sommarkväll

en äng.




Fri vers av Maya
Läst 319 gånger
Publicerad 2005-09-16 12:06



Bookmark and Share


  Fredric
hoppas du stannar upp och lyssnar dock, för denna dikten är mycket bra...
2005-09-29

  Therés
Den här gillade jag
Bra skrivet och lättläst
2005-09-23

  Håkan Eklund
gillar denna bäst av dina dikter. en gammal hund känner alla sig som ibland, och i denna dikt hittade du många bra symboliker, utan att bli klishee. bra
2005-09-19

  stella
Härligt om hur vi kan identifiera oss med djuren. Du får en att le åt eländet!
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Maya
Maya