Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bumerang

"Människor
som skadar andra
vill, eller vågar inte insé
vad de har orsaktat.

För om de en dag upptäcker det,
så blir de själva ett offer
för vad de har gjort.

Likt en bumerang
- då de själva får
smällen tillbaka."

© C.J




Fri vers av Chattis J
Läst 196 gånger
Publicerad 2009-04-16 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J