Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hack i skivan

Klassrummet präglat i brynäströjjor.
Jag bryter av med Djurgården. Fixar hack i skivan.

Fixar hack i skivan är melodin
om mig
Herr rebell.

Som en lite pojk med brun pottfrilla
och tappade tänder
klippte jag sönder grannes vävstol.

Som en liten pojk med brun pottfrilla lirade jag luftgura och
Sjöng med Kurt
Rape me.

Det är jag som vägrar vara som dem.
Som dem i cirkeln
Som dom som köper grönmjölk och Lätta.

Jag bryter mönstret.

Tribalsnubbarna på gymmet
Möter mina WHATEVER tatuerade fingrar.

Jag vill skapa
möta
höra

Bekräftelsen som studsar efter min skugga.


Det är jag som målar graffiti på Granadan
för att såga lyxtrenden på våra gator.
Det är jag som skriver Arklöv på bakskärmen.

Allt för att den där vit/blåa ska stanna.
Allt för att få frossa i ryktets Rubrik.










Fri vers av Marjavaara
Läst 185 gånger
Publicerad 2009-04-17 02:33



Bookmark and Share


  ia VIP
att gå mot strömmen öppnar för nya spännande saker..
varför vara som andra, det finns redan så många.
kanon!!!!
2009-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Härligt med människor som vågar gå mot strömmen.
2009-04-17

  peter markurth
känns som en trovärdig lyrisk skildring...
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara