Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan vakna

 

jag kan sova jag kan vakna
bara du finns nära tättintill
jag kan vakna

 

jag kan vakna

 

tättintill somnar lätt
sover djupt
jag kan vakna




Fri vers av Andasin
Läst 289 gånger
Publicerad 2005-09-16 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin