Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som jag antagligen skulle sakna



Redan i hallen
kunde jag känna
cigarettosen
jag klagat över
så många gånger
snubbla över
stövlarna
han envisades med
att ha på
trots vårens antågande
irritera mig på
jackan
som han aldrig hade på
men alltid med sig
ifall att
som hängde på
min plats
fast hans plats
var tom
och
jag fylldes av svarta
ord
och mörka mörka
tankar
hatade det
men
älskade honom



jag gick ut
och
in igen
bara för att
få känna alltihop
igen från början




Fri vers av Havanna
Läst 201 gånger
Publicerad 2009-04-17 10:56



Bookmark and Share


  stenhur
Konstruktivt- du är medveten om din känsla, värderar och prövar den på nytt. Något att ta lärdom av och använda när man irriterar sig på sin livskamrat.
2009-04-18

  Sturesdotter
Åhhhhh
så fin
och jag ler igenkännande
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna