Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I & I

 

Benmärgen målas upp av fingerfärger i olika nyanser av spontanitet.

Jag och jag promenerar baklänges fram i evighetens dunkande hjärta.

Frukterna serveras i mitt sinne när gårdsgrinden är låst med hatets kedjor.

Ryggen reser sig upp emot stela blickars hagelattacker som ger sprickor i ögonen.

Min energi sprider sig som en skyddsängels empati för världens individer.

Aldrig ska du vara rädd när du vandrar med mig i den spottkoppen...

Som vi kallar för ett samhälle.




Fri vers av "Dempa"
Läst 452 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-17 14:33



Bookmark and Share


  Roula O
jättefin text och underbart bra formulerat...gillar "Min energi sprider sig som en skyddsängels empati för världens individer."
2009-04-20

  Redeemer
Tål att läsas igen. Bra!
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"