Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är hon egentligen?


Där kommer hon nu igen
Och som alltid i tid, dag efter dag
Fem dagar i veckan
Det slår aldrig fel
Och jag tycker att hon är så vacker och så himla fin
Ja, hon verkar vara helt underbar för varje gång som vi möts, så skiner hon alltid upp som en sol, emot mig
Ja, hennes leende gör mig alltid lika glad, samtidigt lite nyfiken
Vem är hon egentligen?

Där kommer hon nu igen …….

Ken Cassel
17/4-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 198 gånger
Publicerad 2009-04-17 16:03



Bookmark and Share


  anits VIP
Du får fråga nästa gång......
2009-04-17

  Junitvillingen
Ja, VEM kan hon vara...även jag blir allt lite nyfiken?;-)
* smile *
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel