Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knyter löften

Ord som glider in och vrider upp din lycka
är inte mina ord.

Ord som knyter din längtan skrämmer mig.

Ord som ord
klingar torrt i käften.

Jag vågar inte knyta mina ord för jag bänder upp det hela med min genetiska otillit.

Mitt Cv är laddat av just ord.
Ord som jag bygger och sedan river.
Ord som avslutas med besvikelser.

Jag vill inte bygga och riva


Jag vill hålla orden som eldar din längtan.
Jag vill följa dem och avsluta med ett Leende.

Klumparna i magen talar sunt till mig.

Jag ska måla orden i en nyans som sprudlar tillit.

Jag ska begrava grundämnet till Förlåt.





Fri vers av Marjavaara
Läst 182 gånger
Publicerad 2009-04-17 20:26



Bookmark and Share


  "Dempa"
"Jag vill hålla orden som eldar din längtan.
Jag vill följa dem och avsluta med ett Leende."

= Your mission in life!
2009-04-20

    ej medlem längre
Detta var som jag ser det en bra och lyckad jakt på ärlighet-tänkvärd text för mig!
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara