Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från mig


Du får en femma
om du avslöjar ditt skojarspel
och ger upp andan i natt
och trampar i DN:s klaver.

Från mig blir det bara leenden
och halvnarrativa skeenden
i luddig lyrisk form.
Så kan man ta dem alla - med storm.




Fri vers av Janjohan
Läst 290 gånger
Publicerad 2009-04-17 20:30



Bookmark and Share


  Tobisgrissla
Mitt i prick! kan man säga.........fast jag tror inte att det behövs en femma, tror det räcker med en en-krona.=)
2009-04-21

  Mr Lindemann VIP
Jag brukar således anses tillhöra den fina kulturella eliten ocj jag bekymrar mig lite om skiten


Det jag dock i andanom gör, är att stidera svd "under strecket"
Bilda mig härvidlag och inse min elitistiska överlägsenhet därmed, här på poeter

genom att skriva kommentarer på texter likt denna
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan