Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som det där med munnen!

 

men

varför har du
så mjuka läppar
här
mot min mun, den jag särat
för dig
fast jag inte visste
att det skulle gå
så här
med dig, här
nära
mot min mun
(visste inte innan, inte förut)
din mun mot min
här
där det är mjukt och tungan
min tunga, som möter
din tungspets
i fukten
så skönt
det kittlar liksom
i hjärnan
som
såpbubblor som stiger
som åtrån
bubblar uppåt
som framför min blick
och jag läser i
dina ögon
fast jag inte
visste
att det skulle bli
såhär
när den
(åtrån)
stannar till
blir mer än synlig
inför oss
och dalar ner
fokuserar, liksom
och landar där, inne i mig
landar - där den
tar plats
och får mig att
flämta

och dina läppar
fortsätter att leka
beröra mig
nudda mig

och


jag blir
till min Mun
som vill ha mer

ge mig

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-18 22:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken härlig beskrivning av känslan! Suveränt!
Skulle kännas alldeles tillräcklig om du slutat dikten precis efter
"ge mig"
att du/jag/alla vill ha "meer" är ju underförstått - självklart.
2009-04-19

  Rockalex
Du delar så

livsstärkande

med dej

tack
2009-04-19

  Anders P VIP
The kiss of fire.
2009-04-18

  Bjarne Nordbö
Ja du Nattviol, får du aldrig nog.

Som vanligt är det en njutning att läsa dina alster. De känns så självklara. I like.
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol