Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart 30 (då kommer man inte undan, då är man vuxen lixom)


Åldersnoja



Snart är jag för
gammal
för att säga
att jag inte vet
men ändå
för ung
för att kunna säga
att
jag vet allt




Fri vers av Havanna
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-18 22:17



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
30..40...50.... blir man någonsin äldre än 16...men med mer erfarenhet, sår o minnen ?
Barnet finns där men beroende på omständigheter får det hållas tillbaka ibland..
2009-04-19

    Herr Ångest
Ha ha.. så sant så..

*skrockar en snart trettioåring till en annan*
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna