Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överskogenibergetdärjagbor

sömnen lurar den vakna hjärnan
halvorna byter plats
höger vänster marsh
benen ramlar i takt med armarna som i bästa fall tar emot fallet
snubblade jag eller föll jag över ordet
såg ser jag taket eller månen

kärnorna lyser på jordens melon
spotta ut dom




Övriga genrer av booster82
Läst 285 gånger
Publicerad 2009-04-19 02:59



Bookmark and Share


  miraas
härligt slut

kärnorna lyser på jordens melon
spotta ut dom
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

booster82
booster82