Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när hunden jamar och katten skäller

Det är en sådan där dag igen

då hunden jamar och katten skäller

Det är en sådan där dag igen

när inga vanliga regler riktigt gäller


Månen går opp i solen ställe

och golvet byter plats med taket

Kärleken kostar ingenting

och påklätt är snyggare än naket


ja det är en sådan där dag igen

då allting ställs huvudstupa opp och ner

allt man kan göra är huka sig

och njuta utav allt det tokiga som sker


För det är skönt när allt förbytts

och ting och känslor byter plats med varann

Tillvaron kläds i oblandade färger

och i spegeln står en helt ny och okänd man



Det är en sådan där dag igen

när hunden jamar och katten skäller....








Fri vers av operation mindcrime
Läst 178 gånger
Publicerad 2009-04-19 06:52



Bookmark and Share


  Blåbäret
skönt skrivet om dessa dagar då inget blir som man tänkt sig
men det kan bli så bra ändå, när det oväntade får styra och leda...
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

operation mindcrime