Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla flyter ån

Stilla flyter ån
medan vi exploderar -
så härligt farligt




Bunden vers (Haiku) av Junitvillingen
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-19 16:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, ger en fin bild.
Underbart (:
2009-05-12

  Yrre VIP
Ljuvlig och lite farlig ;)
2009-04-20

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-04-20

  Roula O
vackert och positivt skrivet...fin bild :)
2009-04-19

  Stefan Höglund
Positivism och vackra bilder smittar altid.
2009-04-19

  Ola Rydberg
Skön positiv liten pärla
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen