Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avsked

 

timmar minuter
blir till dagar
veckor

i det tysta
viskas orden
blir till sanning

att symbiosen är bruten

avståndet för                      stort

det finns inget kvar
för mig att livnära mig på
förrådet är uttömt
näringsbristen                    total

 

ser på nyckeln i min hand
den passar inte längre

 

och dörren till vår framtid glider sakta igen

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-19 21:11



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Den kändes.
2009-04-23

    johanni
Bra skrivet men låter inget vidare..
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol