Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
retro


- ikväll är jag inget bra för mig själv -

Hjärtan av plats,

tänder en cigg till och försöker älska mig själv,

ett bortskämt småglin,

men jag saknar min älskling

Men det här är ingen kärlekssång,

tar bara upp det som näten ger mig,

det finns alltid tillräckligt starka drycker att
skölja ner det med,

sen sitter man där och försöker rimma på hjärta

och det är dags igen

jag har gått vilse i gränderna

när jag jagat min kärlek, mitt
hjärta, min känsla...

kan inte sitta still,

jag är sorten som inte gör allt rätt

 




Övriga genrer av theperna
Läst 229 gånger
Publicerad 2009-04-20 08:15



Bookmark and Share


    Melona
det finns en form av stor igenkänning för mig här,
särskilt rubriken, ja, säkert för många andra med

retro, metro

det gäller att hitta
sätt att älska sig själv
och vara snäll emot sig...

det verkar ta ett helt liv ibland!
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna