Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...av människans vara


Musikalisk bild...


Klanger

färger

toner


målas själ

ur varje hjärta




Fri vers av livsdans
Läst 199 gånger
Publicerad 2009-04-20 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans