Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text från min blogg


Du var så nära





Ståendes på en
tripp trapp stol
studerade jag
regnbågen i
dina ögon

Drog av dig
täcket och
såg hur
månljuset
reflekterades på
din nakna hud

Sittandes i ett indiantält
målade vi hjärtan
på varann med
trubbiga kajal
pennor

Klättrade upp i ett
ekträd och fäste
snören i stjärnorna
likt ballonger gav
jag dem till
dig

Vi kysstes ivrigt
våra läppar blödde

Vi lekte döda och
njöt när vi talade
om varandras
betydelse

Du hade svart
läppstift och
kysste mitt
linjerna på
autobahn

Jag låg i vägtrumman
och studera dig från
en stjärnkikare

Du var så nära

Men ändå så långt
bort




Fri vers av blaite
Läst 622 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-20 12:55



Bookmark and Share


  Starcastle22
du är fan helt jävla underbar!
2014-04-30

  Line W
Otroligt vackert!
2010-10-10

  Nina Nightwish VIP
Japp, där satt den, ljuvlig!
2010-03-23

  Hélène
texten gör mig glad, men på en o samma gång ledsen. Svår känsla att framkalla hos mig och jag gillar den.
2009-08-20

  glittervakuum
vackert
2009-06-29

  Matilda Linnéa Tinér
wow
snyggt
bra.

i like!
2009-04-28

    C3H5(NO3)3
snyggt!

men var är hon nu?
2009-04-25

  Lyraste
Mycket vackert.
En klapp från mitt hjärta
för denna dikt.
2009-04-25

  Junitvillingen
En så här välskriven, engagerande, vacker text är värd ett stort bokmärke!! Mycket bra formulerat och både njutningsfullt - OCH vemodigt. Massa applåder!
2009-04-24

  devilsangel
En riktigt bra text men tycker att pussades ska bytas mot kysstes :)
2009-04-22

  Suzy med punkterna
Festivalkänning med ett vackert slut om än med mycket sorg.
2009-04-21

  Feminaz VIP
mjao!
2009-04-21

  korpfjäder
tycker om perspektiven från vägtrumman mot stjärnorna...!
2009-04-20

  Roula O
jättebra text...gillas skarpt!
2009-04-20

  Therés
otroligt...en del kan verkligen skriva...du kan!
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite