Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en helt vanlig dag, samma som de senaste fem årens och nu lite till


Bara att bita ihop

 

 

 

Värk, värk, värk

 

Bröstrygg

Skuldror

Nacke

Axlar

Överarmar

Armbågar

Underarmar

Handleder

Händer

Fingrar.

 

Sedan allt som kommer psykiskt genom att känna sig oduglig

 

Men tusen saker som skall göras,

bara trycka i sig antiverk

bita ihop och fortsätta.

 

Börjar tröttna nu 




Övriga genrer av ***Wicke***
Läst 360 gånger
Publicerad 2009-04-20 12:55



Bookmark and Share


  tom boreland
tjänare kollega
i styrhytten
ligger panodil
och livsexiliret
voltaren
2009-04-24

    sunnanvind
En värkande verklighet skriver du om så bra!
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

***Wicke***
***Wicke***