Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan morgondagen...

Du bäddar ner
mina tårar
i din själ

som ett balsam
tar den hand
om min
ångest

din sugande
blick
borrar sig in
medan din andning
nästan upphör

se mig!
ge mig
hela din morgondag

berör mig!
förför mig!

men jag ber dig
förgör mig



inte...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 213 gånger
Publicerad 2009-04-20 14:14



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Du bäddar ner
mina tårar
i din själ"
Underbart skrivet!
2009-04-20

    Ken Cassel
Så sött så

Kraam
2009-04-20

  Sturesdotter
Tycker mkt om denna.
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen