Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt från min blogg


Rita kurvor




När jag är tio
andetag från
att dö.

Ska jag dela ut
slängkyssar
ståendes på knän
i min gallersäng.

Dansa moonwalk
hyperventilerandes
i en respirator.

Hänga i en lånad
cirkus trappets
trots att armarnas
muskler tynat
bort.

Sätta korkar i
syre utgångarna
och inta färgen blå.

Be min skyddsängel
hälla ghb i
dropp påsarna.

Dricka flytande
morfin ur ett sug
rör från mac
donald`s.

Be sjukhusprästen
rita kurvor av liv
på ekg displayen.

Förläng mina andetag
tio till.

Jag vill harklandes
säga.

Jag hatade varje
sekund av att ha
levt.




Fri vers av blaite
Läst 452 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-20 15:54



Bookmark and Share


  Svartsilver
tung dikt. ser inte det roliga i denna som de "andra ser" men å andra sidan är jag rätt tråkig.

jag gillar denna eftersom början säger allt.
2010-06-28

    Ling
Riktigt underhållande läsning, även om jag ser allvaret. Bra!
2009-04-28

  Suzy med punkterna
Fantastiskt skrivet med snygg vändning
2009-04-23

  Sturesdotter
Helt galen...o bra!
2009-04-23

  sulimaa
Jahapp..ditt sätt att skriva är fantastiskt befriande på sitt sätt...måste säga att jag gillar det faktum att varje litet stycke är en helt egen liten tanke...snyggt!
2009-04-22

  Feminaz VIP
här vändes orden överraskande, wow!
2009-04-21

  Epione VIP
tycker om denna text, den är inte förutsägbar
den ger ändå lite hopp om att suga musten av livet in i det sista ändå
känner en humor och ironi
tycker om helt enkelt trots det mörka
2009-04-21

  Maria Lauenstein
Ja.. Energi... Men slutet kom så plötsligt.. Men jag gillar din text!!
2009-04-21

  Roula O
Jag tyckte om sista stycket väldigt mycket...en mycket sorgsen text egentligen...

"Förläng mina andetag
tio till.

Jag vill harklandes
säga.

Jag hatade varje
sekund av att ha
levt."
2009-04-21

    Tea Alex
Förläng mina andetag
tio till.

Jag vill harklandes
säga.

Jag hatade varje
sekund av att ha
levt.


Jättefint!!! (var tvungen att läsa igen)
2009-04-21

    Tea Alex
Sista styckena var bäst! :) Tack!!!
2009-04-21

  Therés
Åh fy fan....

BRA!
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite