Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag snattar

Jag snattar.

Jag tar av de rika
Och det fattiga.

Stjäl så fort de inte ser.

Pensionärer
Bebisar
Handikappade

Inte en jävel går fri.

Handikappade pojken i Rullstolen
flinar åt mig.

Han gör mig glad.

Tar hans tacksamhet in i min själ och gör denna
Gråa vardag fin.

Bebisen i vagnen lever NU
Inte imorgon
Inte igår
Inte i någon dröm

Han lever där med sin napp
Just precis
Nu.

Jag stjäl hans leende
Och tankar min kärlek
med Kravlös

Pensionärens arm snor jag åt mig och leder
den erfarna över vägen

Det hela ger mig glädje.

Jag snattar mig fram i livet

Människor är mina offer.










Fri vers av Marjavaara
Läst 202 gånger
Publicerad 2009-04-20 17:28



Bookmark and Share


  "Dempa"
Det är så underbart att man vill sjunga!
2009-04-20

    ej medlem längre
Genialisk-förlåt,men det är min mening!
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara