Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att finnas till

Du får bruka
min jord och
skörda min frukt
Jag dricker vin och
njuter av ensamhet

Jag tar emot
utan
tacksamhetsskuld

Över glödande kol
har jag barfota
vandrat
enbart
för att ge

Jag tar emot
utan att be
utan att se
utan att veta
från vem

Jag tar emot
utan att
bry mej om

Vem Du än är
vill jag
att Du
bara skall
ta emot min passion
av att bara få vara och
finnas till

© C.J




Fri vers av Chattis J
Läst 192 gånger
Publicerad 2009-04-21 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J