Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ynklig människa

En ynklig människa
skyller alltid ifrån sig,
vågar aldrig se
sin egen delaktighet
och skuld.

En ynklig människa
söker alltid bekräftelse,
kan aldrig vara utan
andras beröm.

En ynklig människa
Vill alltid veta allt om andra,
men vill aldrig helt
släppa någon nära.

En ynklig människa
slår alltid under bältet
då han känner sig trängd,
men han räknar aldrig med
att få känna smaken
av sin egen medicin

© C.J




Fri vers av Chattis J
Läst 219 gånger
Publicerad 2009-04-21 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J