Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din Djävul

Du duperade mej
med din känslolöshet och
fick mej att tro,
att det du sa
var det du ville

Ingen fiende
kan bli farligare för dej
än din forne beundrare

Då du glömt
ger jag sveket fria spelrum och
då du minst av allt anar,
blir jag din Djävul

© C.J




Fri vers av Chattis J
Läst 234 gånger
Publicerad 2009-04-21 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J