Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är den jag är

Jag är den jag är
på grund av allt
jag varit med om

Jag är den jag är
har tagit lärdom av
och försonats med
det som hänt mej

Jag är den jag är
och jag tror
att allting har en mening
om inte just nu
så i framtiden

Jag är den jag är
och jag vet
att ett brustet hjärta
läker till slut
om jag vill
att det skall göra det

Jag är den jag är
och min kärlek
kommer alltid att vara
en gåva

© C.J




Fri vers av Chattis J
Läst 220 gånger
Publicerad 2009-04-21 00:41



Bookmark and Share


  Marjavaara
Sunda ord
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J