Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns

Även om du tror
att du är bortglömd och förlåten
Så finns du här i allt
levande omkring

Du finns
i varje frö som sätts
och i varje blomma som plockas

Du finns
i varje träd som knoppas
och varje frukt som skördas

Du finns
i solens strålar
och i snöflingan som smälter
mot min hud

Du finns
i vindarna jag andas
och i regnet som faller
där finns du

Där fanns inget mod
i ditt brutala svek
bara din beslutsamhet

Kanske du då tyckte
det angår inte andra
så varför då bry sej
om dem

Men besök inte mina drömmar
med din längtan
efter livet
Då du finns här
i allt
levande omkring

© C.J




Fri vers av Chattis J
Läst 283 gånger
Publicerad 2009-04-21 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J