Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syns jag då finns jag

Fjärilen där uppe
säljer sig till dina ögon.
En nyans som du sväljer med värme.

Dem finns överallt.
Dem vackra.
Dem glupska.
Dem som gapar efter dina ögon.

Dem som säljer sin charm
och får en dos försäkran.

En försäkran om att dem syns.
Syns dem då finns dem.

Svärmen av fjärilar spräcks av myggan
som skiter i allt
och kör sin hunger i dig.

Suger.
Gör dig ledsen.
Gör dig arg.

Tar den enkla vägen till
en försäkran om att synas.

Syns jag då finns jag.





Fri vers av Marjavaara
Läst 159 gånger
Publicerad 2009-04-21 00:44



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Mediterar.
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara